27.11.2012

Bir küçücük kedicik



Şemayı gördüm ve ''yapmalıyım'' dedim. Dedim ama elimde yarım işler vardı bitmesi gereken. Birbuçuk ay önce şemayı yazıcıdan çıkarttım, bir kenarda bekledi. Geçen yazımda sanırım sözetmiştim. Geyşa işliyordum. Önceki gün onu bitirdim. Fakat bloğuma koymadan bilgisayarım rahatsızlandı.Şu anda bu yazıyı oğlumun netbookundan yazıyorum ki bu hiç hoşuma gitmiyor. Geyşanın resimlerinin bazılarının boyutlarını küçültmem veya kırpmam gerekiyor. Bu yüzden dün başlayıp bugün bitirdiğim bu küçücük kedicik öne geçmiş oldu. 






Ve şemamız. Şema için kaynaklardan birisi şurada:







11 yorum:

  1. he ya ben o geyşayı facebookta gördüm de, ne zaman biter diye bekler dururdum .bak şu bilgisayarın yaptığına, inşallah düzelir.eski türk usulu yumruk atma bu bilgisayarlarda işe yaramıyor, biz eskiden televizyona yumruk atınca tekrar çalışıyordu.nerde eski teknolojiler canım!
    ama bu kedi de çok şirin ,tatlı olmuş, olsun bu kedicik çıksın sahneye ,sevinsin masum kedicik assolistten önce çıktım deyi:)
    ellerine sağlık sevgili peşkir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz'ciğim malesef yumrukluk değil dediğin gibi şimdikiler :)

      Çok teşekkür ederim bana tekrar gülüş hediye ettiğin için :)

      Sil
  2. Benim arşivimde de olacaktı bu kedicik sevgili Peşkir :)Ne iyi yapmışsınız da işlemissiniz çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kolaydı ve zevkliydi Gülden hanım. Çok çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. geysa yı bende görmüştüm face de cok guzeldı...kedıcıkde ayrı bı tatlı ..ılahı fılız bunlara yumruk atılıtmı hıc tuzla buz olurlar:)))

    YanıtlaSil
  4. çok şirin ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil