27.10.2012

Noel Babanın Ayakları :)



     Bayram demedim, seyran demedim işledim :)
Önceki gün yani bayramın birinci günü akşam karar verdim, başladım. İki akşamda da bitirdim. Akşamları yeni bir çarpı işi projesine başlamak çok doğru bir fikir değilmiş anladım. Neden derseniz: Akşam başladım ve sabah baktım ki temel renk siyah diye başladığım renk lacivertmiş :) Neyse ki kötü durmadı :)







Malesef şeması yoktu. İnternette bulduğum işlenmiş bir fotoğraftan işledim. Kaynaktaki resimden saymak biraz zor oldu ama oldu. Altta gördüğünüz kaynak fotodur.



Bu arada itiraf ediyorum. Bacanın üstündeki Noel Babanın ayaklarını ve torbasını farketmemiştim. Bu kırmızılar ne derken anladım ki Noel baba bacaya dalmış :) Bu yüzden bu yazının adı Noel Babanın Ayakları oldu :)

Bayramın üçüncü gününde tekrar iyi bayramlar diliyorum.

Sevgiler...


Kaynak:


31 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nedret hanım.
      Bloğuma hoş geldiniz :)

      Sil
  2. :)))) Çok şeker olmuş bu çalışma :))))

    Çok eğlendim okurken; çünkü çok şeker bir Noel Baba görmüştüm ben de internette; kendim uydurmayayım bunu yapayım dedim ama biraz büyücek bendeki baba; hayli uğraştırıyor itiraf edeyim :))

    Yakında paylaşırım!

    Ellerinize sağlık; benim gözlerim oyuldu saymak ne zormuş meper; unutmuşum çok yerini de kendim ekledim netice de! Anladım ki kendi işlerimi yaparken gözlerim bu kadar yorulmuyor en azından :))))

    Ellerinize sağlık :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. İki kez ellerine sağlık yazmış olmam, yazının ahengini bozsa da beğenimi ortaya koymuş demektir. O nedenle yukarıdaki yorumu silmedim bu notu ilave ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Nurdan hanımcığım aynen söylediğiniz gibi saymak zor,bir de şema yoksa daha zor.Bazı yerlerde ben de kendim uydurdum :) Sizin Noel baba tabiki büyüktür.En azından bedeni,kolları, kafası da vardır :))) Merakla bekliyorum sizin Noel babayı :)

      Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

      Benden de sevgiler...

      Sil
  4. Çok güzel...Bayılıyorum bu ince zevkinize ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülden hanım. Ben de böyle güzel yorumları görünce bayılıyorum. Yorum yazan parmaklarınıza, güzel gören gözlerinize sağlık.

      Sil
  5. Herşeye bulaşan ben sıra gelcek bu işlemeye :) Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç durmayın derim. Sanırım benim fotoğraftan işlemek daha kolay olur ;)
      Çoooook teşekkür ederim.

      Sil
  6. çok hoş olmuş gerçekten

    YanıtlaSil
  7. Ellerine, gözlerine sağlık, harika olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de güzel gören gözlerine,yorum yazan ellerine sağlık.
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  8. 10marıfette de görmustum bır calısmanızı cok begenmıstım..kargoda camı cercevesı kırılmıstı hatılıyorum...o da cok guzel bır calısmaydı...bunlarda cok hoşş...ellerınıze saglıkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet Serpil hanım, daha sonra o küçük panoya kırmızı bir çerçeve ayarlamışlar. 10marifet sergi fotoğraflarında gördüm :)

      Çok teşekkür ederim ziyaretiniz ve yorumunuz için.

      Sil
  9. ben tesekkur ederım....tanıstıgımızada ayrıca cok memnun oldum...bu guzel bloguda lısteme aldımkı sık sık takıp edeyım yenılıklerı kacırmayım dıye:))

    YanıtlaSil
  10. Ben de memnun oldum. Ben sizi takip ediyormuşum zaten :)

    YanıtlaSil
  11. sevgili peşkir, benim kaç gündür gözlerim yollarda kaldı, noel baba gelecek diye. sizin bacaya adamcağız sıkışmış adama yardım ediverin de bana da sıra gelsin canımm :) benim çoook uzun bir istek listem var noel babadan. zaten hiç anlamam neden bacayı kullanır bu adam, kapıyı çalsaya millet onu bekliyor :)
    Efendim noel baba bahane sizin çarpı işi şahane bayıldım. çok güzel ve de çok sempatik bir çalışma olmuş :)
    ellerinize sağlık :)
    not: facebookta paylaştığınız yılan olan deseni aman işlemeyin onu mümkün değil beğenmem. hem yılandan, hem yalandan korkarım ben yahuu!! :)

    YanıtlaSil
  12. Sormayın Filiz hanımcığım ben de sonra farkettim bacaya sıkıştığını :)
    Beğenmenize sevindim :)

    Merak etmeyin yılanı işlemeye hiç niyetim yok. İşleyip burada paylaştığım takdirde eminim bloğumdan çok kaçan olacaktır :) Hiç bu riski göze alamam :)

    Teşekkür ederim ziyaretiniz ve yorumunuz için :)

    YanıtlaSil
  13. Peşkir kanaviçe gerçekten çok hoş görünüyor, hiç yapmadım ama yapılmasının da eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Bu da çok güzel olmuş ellerine sağlık. :]

    YanıtlaSil
  14. Aynen öyle Burcu, yapılması çok zevkli. Tavsiye ederim.
    Çok teşekkür ederim ziyaretin ve yorumun için :)

    YanıtlaSil
  15. elinize saglık:)güzel olmuş . bır dahakı sefer buyuk işinizi beklıyoruz:)sevgıler..

    YanıtlaSil
  16. Şimdi yandım :) Ben bu sözleri ciddiye alırım.Büyük işlere bu aralar cesaret edemiyorum ama bakalım :)
    Çok teşekkür ediyorum ziyaretiniz ve yorumunuz için.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. İşte budur! Çabuk olsun, güzel olsun, çok yormasın, şirin olsun vs... Tam benlik bu iş de, ellerinize sağlık, yeni yıl coşkusu etaminlerden taşmaya başladı demek ki :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Değil mi ama Esen hanım :) Biz de sabrımızı bu kadar kullanabiliyoruz :) Evet, yeni yıl coşkusu bir süredir var çarpıcılarda.
    Benden de sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel olmuş ve renk farkı da ayırt edilmiyor :) Gece gündüz ne olacak boşverin siz başşlayın canınız ne zaman çekerse bu haliyle de çok güzel olmuş :) Resim de çok güzelmiş gerçektende ben çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  20. Çok teşekkür ederim Şenay hanım. Resim çocukluğumuzda çizdiğimiz resimler gibi değil mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısınız ev ve ağaç insan çizimleri zordu küçükken nede olsa :) Gerçi ben hala çizemem insan falan ya neyse :) Resim çocukluğumuz kadar yalın hakikaten belki de onun için bu kadar çekicidir :) İnsanın içini ısıtıyor her ne kadar kış fotoğrafı olsa da :)

      Sil
    2. Ben çizerdim :) Kanaviçe ve resim de ilintili zaten. Tekrar teşekkür ediyorum Şenay hanım. Yorum yazan parmaklarınıza sağlık.

      Sil